Въздушна фотография – фото и видео заснемане с дрон

“Търговище отвисоко” е проект на въздушния фотограф и дрон пилот К.Ст.Колев. С помощта на въздушна фотография и видео кадри, заснети с дрон, той представя Търговище от нова и непозната перспектива. Фотографиите от птичи поглед помагат да се види мащаба и неподозираната красота на града.

Кадрите с дрон са навсякъде. В рекламите, във филмите, в телевизията. Те вече все по-често се намират и в интернет. Въпреки че дроновете могат да се използват и за функция различна от фотографията, то в проекта “Търговище отвисоко” се използват изцяло комерсиалните възможности на квадрокоптера.

дрон пилот и въздушен фотография кольо стоянов колев

Той е оборудван с 12 MP камера, която снима видео с резолюция 2,7K и снимки с размери 4000х3000 пиксела при 300 dpi плътност. Снимките създадени с помощта на въздушна фотография са подходящи за презентации, рекламни брошури и плакати, афиши, както и за дигитален маркетинг и брандиране.

На 21 юли Кольо Ст. Колев създава своята Facebook страница “Търговище отвисоко”.  Малко повече от месеца минава, докато бъде качена и първата снимка направена с дрона му – 24 август 2016 година.

Leave your thought

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.