Oops...
Slider with alias not found.
коледа отвисоко безплатни коледни дрон фотосесии безплатна коледна дрон фотосесия търговище

Коледа отвисоко! Спечелете 3 безплатни коледни дрон фотосесии!

359 Views0 Comment

“Търговище отвисоко” подарява 3 безплатни дрон фотосесии за Коледа

Дрон проектът “Търговище отвисоко” ще подари на трима от най-големите си почитатели безплатни коледни дрон фотосесии заснети от въздуха. Идеята е на собственика на проекта К.Ст.Колев, който иска да покаже Коледа от нов ъгъл. Той предоставя възможността трима собственици на къщи или лесно достъпни по въздух търговски обекти да се снабдят с нестандартна снимка на коледната си украса.

Условието за участие е да бъде споделена публикацията във facebook страницата на проекта, като преди това желаещият да получи наградата, трябва да се тагне на снимката, а след това да я сподели на стената си и да започне да събира харесвания на собствената си публикация. Тримата участника събрали най-много харесвания след споделянето на публикацията ще бъдат наградени с безплатна коледна дрон фотосесия. За да бъдат проследяеми споделянията, те трябва да са със публичен статут и да има хаштаг #коледаотвисоко .

Събирането на лайкове (харесвания) ще приключи в понеделник 18:00 часа българско време.

Тримата победители ще могат да участват и в обявения по-рано конкурс на Община Търговище за коледна украса на търговски обект или частна жилищна сграда. Конкурсът на Община Търговище започва на 6 декември и приключва на 20-ти. Повече за него ще научите ТУК.

На 6 декември ще пламнат и коледните светлини в град Търговище. А на 12 декември ще се състои празничното светване на коледната елха на центъра.

Leave your thought

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.