arrow_back

Коледа отвисоко! Спечелете 3 безплатни коледни дрон фотосесии!

коледа отвисоко безплатни коледни дрон фотосесии безплатна коледна дрон фотосесия търговище

„Търговище отвисоко“ подарява 3 безплатни дрон фотосесии за Коледа

Дрон проектът „Търговище отвисоко“ ще подари на трима от най-големите си почитатели безплатни коледни дрон фотосесии заснети от въздуха. Идеята е на собственика на проекта К.Ст.Колев, който иска да покаже Коледа от нов ъгъл. Той предоставя възможността трима собственици на къщи или лесно достъпни по въздух търговски обекти да се снабдят с нестандартна снимка на коледната си украса.

Условието за участие е да бъде споделена публикацията във facebook страницата на проекта, като преди това желаещият да получи наградата, трябва да се тагне на снимката, а след това да я сподели на стената си и да започне да събира харесвания на собствената си публикация. Тримата участника събрали най-много харесвания след споделянето на публикацията ще бъдат наградени с безплатна коледна дрон фотосесия. За да бъдат проследяеми споделянията, те трябва да са със публичен статут и да има хаштаг #коледаотвисоко .

Събирането на лайкове (харесвания) ще приключи в понеделник 18:00 часа българско време.

Тримата победители ще могат да участват и в обявения по-рано конкурс на Община Търговище за коледна украса на търговски обект или частна жилищна сграда. Конкурсът на Община Търговище започва на 6 декември и приключва на 20-ти. Повече за него ще научите ТУК.

На 6 декември ще пламнат и коледните светлини в град Търговище. А на 12 декември ще се състои празничното светване на коледната елха на центъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.