Oops...
Slider with alias not found.
екзотик засне с дрон рекламно видео

Фирма за козметика и парфюмерия избра реклама с дрон

515 Views0 Comment

“Търговище отвисоко” засне рекламен клип с дрон за фирма “Екзотик”

“Екзотик” се довери на услугите на дрон проекта “Търговище отвисоко”. Фирмата, която притежава вече три магазина в града, избра да представи новият си обект на улица “Паисий 2” с помощта на видео клип заснет от въздуха с дрон. Той отвежда чрез виртуална разходка хората до дестинацията на магазина, като минава през знакови за града места и запечатва красиви гледки от птичи поглед.

Видеото започва с красивият изгрев погледнат от емблематичното за Търговище – “Борово око”. Минава през естрадата на Изложение Търговище гледайки право в изгряващото слънце. Следва завой покрай елитната Първа гимназия (1 СУ “Св.Седмочисленици”) и след това дронът се отправя през Данаджиев посока ГЕРБА на улица “Паисий”. А следващата дестинация е новият трети обект на Екзотик намиращ се на улица “Паисий 2”.

Във видеото са включени символични кадри от откриването на магазина, както и разходка из него. Клипът е споделен от собствениците в ниско и високо качество за различния тип потребител. Общият брой гледания вече надхвърля 4000.

“Търговище отвисоко” пожелава успешен старт и бляскаво бъдеще на новият търговски обект на фирма Екзотик!

Leave your thought

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.