arrow_back

Фирма за козметика и парфюмерия избра реклама с дрон

екзотик засне с дрон рекламно видео

„Търговище отвисоко“ засне рекламен клип с дрон за фирма „Екзотик“

„Екзотик“ се довери на услугите на дрон проекта „Търговище отвисоко“. Фирмата, която притежава вече три магазина в града, избра да представи новият си обект на улица „Паисий 2“ с помощта на видео клип заснет от въздуха с дрон. Той отвежда чрез виртуална разходка хората до дестинацията на магазина, като минава през знакови за града места и запечатва красиви гледки от птичи поглед.

Видеото започва с красивият изгрев погледнат от емблематичното за Търговище – „Борово око“. Минава през естрадата на Изложение Търговище гледайки право в изгряващото слънце. Следва завой покрай елитната Първа гимназия (1 СУ „Св.Седмочисленици“) и след това дронът се отправя през Данаджиев посока ГЕРБА на улица „Паисий“. А следващата дестинация е новият трети обект на Екзотик намиращ се на улица „Паисий 2“.

Във видеото са включени символични кадри от откриването на магазина, както и разходка из него. Клипът е споделен от собствениците в ниско и високо качество за различния тип потребител. Общият брой гледания вече надхвърля 4000.

„Търговище отвисоко“ пожелава успешен старт и бляскаво бъдеще на новият търговски обект на фирма Екзотик!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.