arrow_back

Национален цирк София за първи път в града

български национален цирк софия

Български национален цирк София в Търговище за „120 години българско цирково изкуство“

Национален цирк София представя премиерно в Търговище първият си от общо 7 спектакъла тази вечер (7 юли) от 19 часа. Цирковата площадка е разположена край езерото Борово око срещу Художествена галерия „Никола Маринов“. Артистите са тук от няколко дни, а с тях е един от любимите екранни образи – Драгомир Драганов, чиято връзка с цирка е далечна и изключително силна.

Седем уникални и неповторими спектакъла са подготвили за публиката в Търговище артистите от най-луксозният и представителен цирк в България. Първият от тях е след часове, а останалите са в дните до 16 юли, когато е и последният.

Уникално за Търговище е, че национален цирк София гостува за първи път в града. Много от артистите отдавна не са излизали пред българска публика, но невероятната годишнина ги амбицира да го сторят. Защото ние българите, заслужаваме шанса да познаваме най-добрите сред нас.

Сега остава и да отговорим със същият жест и демонстрираме изключилен интерес към събитието. Защото циркът го заслужава.

Изключителни животни, клоуни и акробати се крият под купола на цирк София.

Билетните каси вече работят. Документирахме го с дрона на Търговище. Разгледайте тази прекрасност от птичи поглед в снимки и видео заснети с дрон от въздуха над Търговище отвисоко.

Представленията са на 7, 8 и 9 юли от 19 часа, а след кратка пауза те продължава на 13, 14 и 15 отново в същия час. Последният спектакъл на нациоанлен цирк София в Търговище е на 16 юли от 17:00 часа.

Ако имате нужда от мотивация, ето кратко видео и няколко кадъра от въздуха:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.