arrow_back

Изложба на Дрон фотография в Търговище през декември

благотворителна изложба дрон фотография търговище отвисоко заснето с дрон кольо колев дрон пилот и въздушен фотограф

Благотворителна изложба на дрон фотография в Търговище през декември.

„4 сезона Търговище отвисоко“ е първата самостоятелна изложба на Кольо Ст. Колев (KSK Aerial Photography – Дрон пилот & въздушен фотограф) и неговия проект Търговище отвисоко.

На 12 декември от 17:30 той ще представи 20 от фотографиите си заснети с дрон в последната една година. Те ще изобразяват емоционални и интересни дестинации на Търговище, показващи града от високо през очите на птиците.

За каузата и благотворителния характер на събитието:

Всяка една от 20-те фотографии ще може да бъде закупена след изложбата, като приходите от продадените фотографии ще бъдат дарени на Държавен куклен театър гр.Търговище, който пострада зловещо при възникналия пожар в сградата на I ОУ „Христо Ботев“, към която е прилежащ театъра, по-рано през ноември.

По данни на Радио Шумен цитиращи директора на театъра, на културната институция ще са необходими около 100 000 лв, за да се възстанови от щетите нанесени им от пожара.

С подкрепата на:

Събитието ще се случи с огромната подкрепа на Община Търговище и Алфамед Хоспис & АлфаМед Сървиз.

Организатори:

Организатори на изложбата са Община Търговище и „Търговище отвисоко“.

за автора на изложбата:

Кольо Ст. Колев е дрон пилот и въздушен фотограф. Кръжи над Търговище повече от година. Автор е на серия дигитални снимки и клипове разкриващи красотата и особеностите на Търговище от високо. Неговият късометражен филм #ТърговищеКъдетоЖивотътСеСлучва (гледайте го тук: https://goo.gl/UQ3ueH) достигна финала на Международния дрон кино-фестивал „Drone Up“, който се проведе в края на август в Пловдив. Краткото видео показващо живота на обикновения човек в малкия град е част от официалната селекция на фестивала.

Търговище, където животът се случва (Късометражен филм) (БГ АУДИО) from Търговище отвисоко on Vimeo.

Заедно с доброволците от Български младежки Червен кръст – Търговище и МИКЦ – Младежи в Търговище създадоха видео за кампанията „Да изчистим България заедно“, което провокира медията bTV да създаде репортаж за тях и креативността им.

През 2018 година ще бъде представен и късометажен филм посветен на модерното балетно изкуство и Балет “Вега“-Търговище. Трейлър гледайте тук: https://goo.gl/eZYfhP

Нов късометражен филм! Очаквайте скоро! from Търговище отвисоко on Vimeo.

Локация и дата:

Изложбата на дрон фотография ще се случи на 12 декември 2017 година от 17:30 в обновената ритуална зала на ОНЧ “Напредък – 1864“ Търговище

обновената ритуална зала на онч напредък 1864 търговище

Благодарности:

Кольо Ст. Колев и екипът на „Търговище отвисоко“ изказват огромната си благодарност към Община Търговище.  Благодарят за финансовата подкрепа на Алфамед Хоспис и АлфаМед Сървиз.

 

Изработка и партньори:

Благодарим за професионализма на Totev Georgi & екипа на Stars media, на които се доверихме да случат магията, която ще превърне дигиталните ни снимки, в рамкирани фотографии.

Заповядайте!

Входът е свободен.

Всички детайли около ивента ще откриете във Facebook от тук: https://goo.gl/eZYfhP

афиш на благотворителната изложба 4 сезона търговище отвисоко дрон фотография
Дигиталният афиш на благотворителната изложба „4 сезона Търговище отвисоко“ – дрон фотография на KSK Aerial Photography

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.