годишен абонамент вестник знаме търговище спечели наша снимка

Наша снимка спечели абонамент за вестник в Търговище

432 Views0 Comment

Снимка заснета с дрон донесе абонамент за търговищки вестник на автора си

Наша снимка заснета с дрон спечели годишен абонамент за електронната версия на търговищки ежеседмичник. Фотография от въздуха на храм “Св.Йоан Рилски” в Търговище по залез беше оценена като най-доброто фото-намигване през 2017-та публикувано на страниците на вестник “Знаме”.

В социалните мрежи въпросната снимка също се радваше на голям интерес. Тя е заснета в началото на април и е част от поредицата “през покрив”. Това е поредица, която разкрива колко цветност и красота може да види човек през покрива на една сграда.

Екипът на “Търговище отвисоко” и въздушният фотограф Кольо Ст. Колев (KSK Aerial Photography) изказват своята благодарност към екипа на Вестник “Знаме” за високата оценка. Местното издание беше и сред първите публикували информация за премиерата на късометражния филм “Търговище, където животът се случва”.

А как ние видяхме 2017-та година в снимки и видео, може да видите в обобщената ни статия ТУК.

Не пропускайте да ни последвате във Facebook и YouTube.

Leave your thought

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.