Blog
моя снимка попадна на сайта на Община Карлово

Община Карлово избра наша снимка за сайта си

517 Views0 Comment

Снимка на Апостола, заснета с моя дрон, попадна в заглавния хедър на сайта на Община Карлово

Беше февруари, 18-ти. Тъкмо бях пристигнал в Карлово. За първи път в живота си посещавах този град. Течението и късмета ме повлякоха към едно близко село, където играеха кукери. А привечер се върнах в града. От там трябваше да ме вземе любезният ми домакин, Стефан Стефанов. По негова покана пропътувах няколко стотин километра. И си струваше. Защото на идния ден видях толкова кукерска красота и магия, че… всяка една секунда изкарана в БДЖ си струваше. А и да видиш толкова истински и смислени хора… да знаете… вярно е, че Балканът ражда Хора!

Та вечерта на 18-ти по залез, докато изчаквах Стефан, успях да открия къде се намира паметника на Апостола. Дронът имаше малък и рутинен технически ребус по гимбъла, който тепърва предстоеше да отремонтирам няколко часа по-късно, но все пак не издържах. Създадох няколко кадъра, завърших успешен полет и дронът се приземи. Още същата вечер публикувах изображение със залез и паметника на Левски на фб страницата си “Търговище отвисоко”. Истинският й успех дойде в няколко фотографски групи. И съм щастлив, че тя достигна до хората. А и карловци си я харесаха също.

Преди няколко дни ме потърсиха хора отговарящи за официалния уебсайт на Община Карлово. Намерихме начин снимката да се озове на заглавния хедър на портала на обновения сайт. В крайна сметка… “залезите са за споделяне”.

банер официален уебсайт община карлово
снимка на KSK Aerial Cinematography попадна на заглавния хедър на сайта на Община Карлово

Това ми напомня, че все още не съм приключил изцяло видеото, от посещението си в Карлово. И май му е време и на него…

Още снимки заснети с дрон и от земя от Карлово и България може да откриете на fb страницата ми KSK Aerial Cinematography.

Leave your thought

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.