Виртуална разходка в 360 градуса от въздуха

Търговище отвисоко подари на града 360 градуса виртуални разходки в Google Maps & Google Street View

След като авторът на проекта “Търговище отвисоко”, К.Ст.Колев беше одобрен като Trusted Photographer в програмата за сътрудничество на Google Street View в най-голямата и популярна картографска платформа Google Maps се появи виртуална разходка на Търговище отвисоко. Днес те са вече 4.

360 градуса панорама виртуална разходка търговище отвисоко заснето с дрон от въздухаКадрите с дрон дават още една възможност града ни да застане гордо в онлайн пространството представяйки се с едни от последните тенденции в Интернет. Такива са 360 градусовите панорами от въздуха. Нашият екип успя да направи точно четири такива интерактивни изображения, които дадоха допълнителна височина и дълбочина на визията на Търговище в интернет пространството.

Нашите виртуални разходки в Google Maps могат да се видят и тук в специалната ни страница, на която ще публикуваме всяка следваща. Приятна разходка от птичи поглед в Търговище:

Първият ни опит – виртуална разходка отвисоко в Търговище от парк “Юкя”:

Виртуална разходка отвисоко на централната част на град Търговище:

Древният Мисионис / Крумово Кале в 360 градуса виртуална разходка от високо в Търговище

Парк и езеро “Борово око” Търговище в 360 градуса виртуална разходка от въздуха:

По повод отбелязването на 170 години Светско образование в Търговище и невероятният флашмоб на Първо СУ “Св.Седмочисленици” екипът на Търговище отвисоко, който беше и нает да заснеме отвисоко прекрасната проява на училището, се самосезира и подари на школото 360 градуса виртуална разходка отвисоко на неговия двор. Ето я вече качена в Google карти:

Смятате, че вече сте видяли най-хубавите виртуални разходки отвисоко в Търговище? Това е защото не сте видяли най-внушителният ни продукт – 360 градуса виртуална панорама от въздуха обединяваща най-гъсто населените квартали в Търговище – “Запад 1”, “Запад 2” и “Запад 3” от 100 метра височина! Приятна виртуална разходка във виртуланата реалност на Търговище заснета с дрон от “Търгвище отвисоко”:

Съвсем скоро в Търговище ще започне да функционира Хоспис и Дом за възрастни хора “АлфаМед”. Ето как да го откриете по-лесно с помощта на нашата виртуална панорама от 360 градуса заснетоа с дрон от въздуха. Нашата прекрасна дрон фотография отвисоко вижте тук:

Още красиви снимки в Търговище отвисоко ще откриете в нашата портфолио страница. Следете всичко ново, което правим във Facebook страницата ни, като станете наш последовател/фен.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.