Oops...
Slider with alias not found.
Рекламно видео за кампания в социалните мрежи | D&P Parfumum Търговище

Видео създадено за рекламна кампания в социалните мрежи | D&P Parfumum Търговище

Впечатляващо е човек да успява да предизвиква себе си. Точно това се получи, докато заснемахме клипа на D&P Parfumum Търговище. Очаквахме, че ще отнеме доста време, но добрата планировка и страхотната организация спомогнаха нещата да се случат в изключително кратък тайминг. Всъщност хубавите неща се случват спонтанно. Това е най-точната дума за създаването на този клип.

Беше истинско предизвикателство за мен в изключително шумна и динамична среда да запиша звук, който да може да се използва. За съжаление нямаше време да се озвучава в студио или някъде на друго по-тихо място. Затова снимахме на терен. За целта използвах външният микрофон на Rode VideoMic, който разполага с двустепенен high pass филтър.

През месец март на щанда на D&P Parfumum Търговище, който се намира в магазин “BulMag” на пазара, ще се проведе кампания. Всяка дама закупила си парфюм от марката D&P ще получи подарък новият уникален и пролетен аромат на C15, който все още не е пуснат на пазара. Това превръща подаръка в още по-уникален и неповторим.

Повече за кампанията ще откриете на Facebook страницата на бранда – последвайте ги от тук: http://bit.ly/2GLTMlb

Oще проекти на KSK Aerial Photography & Cinematography ще открите в портфолио страницата ни ТУК.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.