Oops...
Slider with alias not found.
Hope – The another name of the art (Trailer)

“Hope – The another name of the Art” – short film (Trailer)

“Надежда” е филм за трансформациите на изкуството в живота ни. Арт средата и въздействието й върху светогледа ни. Как магията на балета, изобразителносто изкуство и вдъхновението от миналото могат да създадат архитект, който да не изгуби връзката си с магията. Онази магичност, която въздига креативността и репресира посредствения ум.

“Надежда” е филм за завръщането. В опит за спасение. За личните битки и каузите, които приемаме за свои. За начина по който вдъхновени от собствения космос се окриляваме да мечтаем за по-красив свят, сътворен от нас самите.

Филмът е базиран на истинни мотиви.

антония асенова балерина

В ролята на твореца ще видите Антония Асенова, родена в Търговище, днес студент V-ти курс по Архитектура в Русия, Санкт Петербург.

Гласът, който ще ви води в разказа е добре познат от поредицата ми “Мисли в неделя” – Дариа Василева е глас зад кадър.

Като всяна една такава миниатюра и тази има лимитиран екип – one-man-show by Кольо Ст. Колев а.к.а. KSK Aerial Photography and Cinematography и продуциран от проекта “Търговище отвисоко”.

Датата за премиерното излъчване на филма ще бъде обявена по-късно този месец.

антония асенова сцена от филма надежда

Поредицата “Мисли в неделя” може да гледате в YouTube канала ми, като кликнете ТУК.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.