Misionis Trail Run 2018 (Репортажно видео от спортно събитие)

Misionis Trail Run 2018 (спортно събитие край Търговище)

Misionis Trail Run 2018 с трето поредно издание край Търговище. Организатори на събитието са местният клуб по ориентиране СКО “Вариант 5”.

Стотици от цялата страна се впуснаха в надпреварата преодолявайки трудни терени с различна денивилация и красиви пейзажи. Теренът минава и край древната корепост “Мисионис”, както и през хижите “Соколи” и “Младост”, в подножието на връх Коджакус и цялата красота на търговищките височини.

Участниците останаха изключително очаровани от пъстрите и разнообразни природни картини, през които преминаваха устремени към финала. Такова трасе със сигурност е трудно за поставяне на рекорди, защото край тебе е приказка, която отвлича очите и сетивата ти и те кара да попадаш в друга реалност…

Репортажно видео от събитието събрано в 3 минути:

  • Камера опратор: К.Ст.Колев
  • дрон оператор: KSK Aerial Cinematography
  • екшън камера: Иван Сираков
  • пост продукция и цветова корекция: KSK Aerial Cinematography
  • directed (DOP) by KSK Aerial Cinematography/Търговище отвисоко

Специални благодарности към Иван Сираков и организаторите на събитието от СКО “Вариант 5” гр.Търговище за осигурените кадри и условия по време на състезанието.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.