Once upon a fire time (въртене на пой ) feat. Blaze

Огнено шоу | Въртене на пой by PashOFF / Blaze

Тези които ме познават, знаят че в мен живее пироман. От страстта по стадионите, която мнозина не разбират и все по-масово заклеймяват, до огнено шоу, въртене на пой или стаф, та чак до новогодишната заря.

Онези които не ме познават, трябва вече да са се уверили в любовта ми към огъня след няколкото такива клипа и неколкократните снимки на зари. Особено онази новогодишната, която беше излъчена в емисията “Времето” по bTV.

С Мартин се запознахме в Русе. По време на снимачен процес, в който той беше “асистент режисьор”

Цялата събота беше преминала на снимачната площадка и вече бяхме излезли вечерта да разпуснем с екипа. Още предната вечер ни беше хрумнало с Марто, че може да се заснеме нещо такова.

Когато чуеш обаче песента на огъня – тялото се презарежда. Всички онези 10 часа снимки остават в миналото и пламъкът е, всичко което следват очите му и обектива ми. Останалото сме събрали в 2 минути и половина видео.

Кой е Мартин Пашов /Blaze/

Точно този въпрос му зададох преди да публикувам съдържанието. Защото Марто е страшно интересен човек. Позитивен, вдъхновен, вдъхновяващ.

Аз съм пироман от малък, огъня е в сърцето ми още от както се помня.

Това беше отговорът му на въпроса – от кога?

Казва, че винаги е искал да опитоми огъня и да го накара да се движи според неговото трептене.

Когато въртя ние с огъня взаимодействаме, аз се паля вътрешно чрез него и той се разпалва чрез мен.

Когато за пръв път преди около 2 години вижда този принцип на манипулация

на огнени топчета, се впечатлява силно. Каза ми, че на следващия ден вече е знаел, че това ще е едно от нещата, които ще прави занапред.

Всичко това се случи в Русе, на централния площад. Мартин е сертифициран и притежава разрешително за извършването на тази дейност. (молим ви, не правете това без да сте обучени и без да сте наясно какви могат да бъдат последиците за вас и онези около вас).

Към днешна дата Пашов е част от Държавен куклен театър Русе. Завършил е ” Актьорство за куклен театър” в НАТФИЗ в класа на Доц. Майя Енчева.

За “бъдещите творчески планове” на Мартин ще научите от страничката “Blaze” в социалните мрежи.

Този сайт използва бисквитки , за да Ви предостави максимално полезно съдържание и преживяване в сайта. Съгласете се с използването на бисквитките като натиснете бутона  'Приемам'.